- StudentenSelectie - studentes gezocht die € 200,- willen verdienen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:
Contact informatie
Op deze contactpagina kan je contact met ons opnemen. Wij zullen je bericht z.s.m. beantwoorden. Veelal trachten wij binnen 12 tot uiterlijk 24 uur een reactie terug te geven. Gezien wij de voorkeur geven om het eerste contact discreet per e-mail te laten verlopen, tref je daarom hier geen telefoonnummer(s) of andere bedrijfsgegevens aan.

Wij verwachten dat je deze website goed hebt doorgelezen, voordat je een reactie geeft. Met name onze wensen ten aanzien van nieuwe collega's. Zo niet, lees dan nog even deze pagina door, dat voorkomt mogelijk misverstanden en reacties die niet zullen leiden tot een vruchtbare samenwerking.

Bij een gewenste belafspraak vernemen wij graag je mogelijkheden om je nader te informeren over onze dienstverlening en/of je vragen te beantwoorden. Geef in je bericht s.v.p. aan wanneer je het beste uitkomt om telefonisch contact te hebben.

Potentiele mannelijke klanten kunnen niet via deze website terecht om een studente te reserveren. Deze website heeft alleen als doel het werven en selecteren van vrouwelijke studenten!


StudentenSelectie deelt nooit informatie met derden.
Dom Utrecht
 
*** Copyright © StudentenSelectie 2014 - 2017 ***
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu